Hoe werkt Kwieq?

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend diverse offertes. Bespaar tot 40%!

Hoe werkt Kwieq?

Indien u zoekt naar een kunststof kozijnen leverancier dan vinden wij dat u ervan uit mag gaan dat u geholpen wordt door een echte vakman met kennis van zaken. Wij ervaren echter dat de kozijnenmarkt te maken heeft met zogenaamde ‘specialisten’ die dat helaas niet blijken te zijn. Om dergelijke problemen te voorkomen pakken wij het anders aan. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. De bedrijven die aan Kwieq deelnemen leveren stuk voor stuk kwaliteit en bovendien bewijzen ze dagelijks dat dit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs. Volg de onderstaande drie stappen en vergelijk meerdere offertes.

1. Meerdere offertes aanvragen

Wanneer u het formulier invult vragen wij u dat zo concreet mogelijk te doen. Hoeveel kozijnen wilt u hebben? Wat zijn de exacte afmetingen? Wanneer wilt u de kozijnen laten plaatsen? Allemaal vragen die essentieel zijn voor een goede offerte.

2. Vergelijk leveranciers

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u meerdere aanbiedingen. Aan u om deze op een rijtje te leggen en te bekijken welk aanbod het beste aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact op met de leverancier indien u vragen heeft.

3. Bespaar op de kosten

Doordat u meerdere aanvragen heeft ontvangen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en de prijzen. U zult merken dat de prijzen per offerte verschillend zijn. Door goed te vergelijken kan uw besparing oplopen tot 40%. Wij zij u graag van dienst!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als bedrijf op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq is gespecialiseerd in het werven van leads (leadgeneratie). Maak vrijblijvend kennis!